Search
Close this search box.

Waar staat APAULA voor?

Het creëren van dat wellness-gevoel bij jou thuis, daar gaan én staan we voor. Daar waar geen gepast product te vinden was besloot ik deze zelf samen te stellen en aan te bieden onder de merknaam APAULA.

Direct na mijn graduaatsopleiding bio-esthetiek startte ik als medewerker in een Body-stylingcenter. Na stopzetting wegens economische reden besloot ik mijn hart te volgen en ging ik 1994 voluit voor mijn eenmanszaak als pedicure aan huis. Gelijktijdig stond ik ook als docente pedicure voor de klas in avondonderwijs aan het CVO. Ondertussen heb ik al meer dan 25 jaar ervaring in voetzorgverlening met specialisatie als Oncologische VoetzorgVerlener en de Diabetische Voet. Dit doe ik nog altijd met heel veel passie en zodoende schaaf ik mijn kennis nog continu bij.

Regelmatig kreeg ik de vraag van mijn klanten welke voetcrèmes, gezichtscrèmes, lichaamscrèmes ze best konden gebruiken. Met veel plezier deelde ik mijn kennis en gaf advies welke producten naar mijn mening de beste waren voor hen. Vaak waren deze producten waar ik volledig achter sta voor mijn klanten niet te verkrijgen in de buurt. Daarom de steeds terugkerende vraag of ik deze producten niet kon bezorgen. Om aan deze steeds terugkerende vraag te voldoen heb ik de volgende stap gezet: Een webshop met producten die noodzakelijk zijn voor de dagelijkse persoonlijke verzorging. Zo kan ik naast advies verstrekken aan mijn klanten, samen met hen op zoek gaan naar het meest geschikte product en dit nu ook zelf aanbieden.

Hierdoor kan ook jij baat hebben van deze selectie aan producten waar ik voor 100% achter sta.

Anick Paula Serlet